به گزارش ایرنا از پایگاه خبری سازمان جهانی بهداشت، تردید در واکسیناسیون به معنای عدم تمایل به واکسینه کردن خود یا فرزندان بوده و یک رویکرد در حال گسترش در بین افرادی است که نگران پیامدهای منفی ایمن سازی از جمله خطر (غیرموجود) ابتلا به اوتیسم در اثر واکسیناسیون هستند.

 

این عدم اطمینان جمعی، اکنون به حدی رسیده است که سازمان جهانی بهداشت آن را در کنار خطرات بسیار جدی مانند آلودگی هوا و مقاومت دارویی باکتری ها، به عنوان یکی از 10 تهدید اصلی نسبت به سلامت ساکنین زمین در سال 2019 میلادی معرفی کرده است.

 

با وجود این که نرخ ایمن سازی عمومی بالا است، تعداد کودکانی که تمام یا بخشی از واکسن های توصیه شده را دریافت نمی کنند، در حال افزایش است.

 

اطلاعات به دست آمده از مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری، افزایش نگران کننده ای را درباره تعداد کودکانی که واکسن دریافت نمی کنند، از سال 2000 میلادی تا کنون نشان می دهد. بر اساس تحلیل این مراکز 1.3 درصد از کودکانی که در سال 2015 میلادی در آمریکا به دنیا آمده اند، واکسن های توصیه شده را دریافت نکرده اند. این درحالی است که در سال 2011 میلادی 0.9 درصد و در سال 2001 میلادی تنها 0.3 درصد کودکان واکسن های توصیه شده را دریافت نکرده اند.

 

سازمان جهانی بهداشت، خودپسندی، دشواری دسترسی به واکسن ها و فقدان اعتماد را به عنوان مهم ترین عوامل تردید در واکسیناسیون اعلام کرده است.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : واکسن ,میلادی ,دریافت ,جهانی ,توصیه ,درصد ,سازمان جهانی ,دریافت نکرده ,تعداد کودکانی ,ایمن سازی ,جهانی بهداشت، ,سازمان جهانی بهداشت،
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

MOHAMMADMEHRDADKAZEMI Edward فومینو Tosha تعمیر مانیتور ، تعمیر لپ تاپ behinkarshenas فیلم برای ایران